L’Oficina Accelera Pime Rural organitza sessions formatives per ajudar al teixit empresarial del Pla de l’Estany en el seu procés de digitalització
10, d’abril 2024 11:35
  • Les PIMES i els autònoms que vulguin formar-se de manera 100% subvencionada poden acudir a qualsevol dels seminaris.
  • La iniciativa Accelera Pime Rural, amb una durada de dos anys, té previst dur a terme cinc seminaris de manera presencial al Pla de l’Estany.

L’Oficina Accelera Pime Rural (OAP-Rural) ja està plenament en marxa a la comarca del Pla de l’Estany, i com a part del programa impartirà cinc seminaris durant aquest any. Els seminaris són gratuïts i poden proporcionar informació molt útil a les empreses, professionals o emprenedors que tinguin la intenció de potenciar l’ús d’eines digitals al seu negoci.

El primer i segon seminari s’impartiran a Camós els dies 8 i 14 de maig i l’horari serà de 12 h a 14 h. La temàtica se centrarà en el disseny de la pàgina web de l’empresa o negoci. A la primera sessió és farà una introducció a l’eina Wordpress, on l’usuari podrà començar a veure’n el funcionament i dissenyar un petit esborrany del que seria la seva pàgina web. A la segona sessió s’aprofundirà en les eines implementades i es donaran més coneixements per tal de millorar el disseny.

El tercer i quart seminari tindran lloc a Fontcoberta els dies 23 i 30 de setembre i l’horari serà de 12 h a 14 h. La temàtica se centrarà en el disseny d’elements gràfics per a l’empresa, tant per a ús corporatiu com per a les xarxes socials. A la tercera sessió és farà una introducció a l’eina Canva, on l’usuari podrà començar a veure’n el funcionament i dissenyar un petit esborrany del que seria un logotip per a la seva empresa o un apunt (post) per a les xarxes socials. Per la seva banda, a la quarta sessió s’aprofundirà en les eines implementades i es donaran més coneixements per tal de millorar el disseny.

Finalment, la cinquena formació s’impartirà el 2 de desembre a Serinyà, de 12 h a 14 h. L’objectiu principal serà donar a conèixer la factura electrònica i com implementar-la, la normativa que la regula i la seva obligatorietat en un futur pròxim.

Totes les formacions són independents, de manera que es pot assistir a qualsevol sense necessitat d’haver assistit a cap altra. En finalitzar els seminaris, els assistents comptaran amb el suport d’un tècnic que els oferirà assessorament personalitzat o podran demanar la subvenció del Kit Digital.

Les inscripcions a aquestes formacions o a d’altres d’arreu del territori es poden fer a la web www.ddgi.cat/accelerapime/esdeveniments/. Per a més informació podeu trucar al 666 494 241 o enviar un correu electrònic a irodriguez@ddgi.cat.

Arxiu