Prop de 700 persones ja han passat per les Coves de Serinyà aquest estiu
02, d’agost 2023 11:38
  • Durant el mes de juny, quan només s’obria el cap de setmana, hi van passar 164 persones, mentre que al juliol han estat més de 500 els visitants.

El Parc Arqueòlògic de les Coves Prehistòriques de Serinyà torna a ser un dels punts d’atracció del Pla de l’Estany aquest estiu. Durant els dos primers mesos d’obertura, 688 persones han passat pel recinte arqueològic que gestiona l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Entre els mesos de juny i juliol un total les Coves de Serinyà han rebut 688 visitants, repartits en 164 durant els caps de setmana de juny i 524 durant tot el juliol. Aquestes xifres, són unes dades similars a les recollides l’any passat. També com a l’estiu del 2022, la major afluència de visitants es produeix durant els caps de setmanes, que concentren més del 60% de persones que s’aturen al parc per conèixer com van viure els primer homínids a la comarca. El perfil de públic que s’apropa als jaciments prehistòrics és el de famílies i gent gran que, en bona part, provenen de la província de Barcelona.

Des del Consell Comarcal del Pla de l’Estany es valora la xifra com a positiva, i esperen que el mes d’agost es repeteixen les dades de visitants que hi van haver l’any passat, en el que es van superar el miler de visitants. El Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà estarà obert de dilluns a diumenge fins el 3 de setembre.

Arxiu