Oberta la sol·licitud de l’ajut de menjador escolar pel curs 2023-2024
10, de maig 2023 09:56
  • Fins el 31 de maig es podran presentar les sol·licituds per aquelles famílies amb infants que cursin el segon cicle d’educació infantil, educació primària o ESO.
  • Durant aquest curs, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha resolt favorablement 711 peticions per un valor total de 541.686,08 euros

Del 10 al 31 de maig ja es poden presentar les sol·licituds per rebre l’ajut de menjador escolar pel curs 2023-2024. Els destinataris de les conegudes com a “beques menjadors” és l’alumnat matriculat a un centre educatiu del Pla de l’Estany, cursant el segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària obligatòria (ESO).

Fins a finals d’aquest mes de maig les famílies amb fills matriculats pel curs 2023-2024 podran fer la sol·licitud d’ajut de menjador escolar. Aquestes es podran presentar de forma telemàtica, mitjançant el tràmit “instància genèrica” de la Seu Electrònica de la web del Consell Comarcal del Pla de l’Estany (www.plaestany.cat).

Les sol·licituds també es podran fer de forma presencial a la seu del consell en horari de 9 a 14 h i sempre amb cita prèvia, així com també es podran portar al centre escolar de l’alumne. En aquest cas, caldrà portar l’imprès de la sol·licitud degudament omplert i signat per la persona sol·licitant, així com tota la documentació necessària per tramitar-la.

A diferència dels que ja han estat matriculats aquest curs que poden presentar els la sol·licitud fins el 31 de maig, l’alumnat de nova matrícula en un centre escolar de la comarca té 20 dies hàbils per presentar-la, un cop hagi formalitzat la matrícula

La documentació obligatòria a presentar serà la pròpia sol·licitud individual d’ajut de menjador i el NIF o NIE de tots els membres computables de la unitat familiar. La documentació complementària, així com les bases les trobareu a la pàgina web del consell.

En cas que la persona interessada ja hagués presentat una sol·licitud d’ajut de menjador amb la documentació obligatòria pertinent i no s’hagin produït modificacions de les dades, únicament cal validar la casella corresponent de la sol·licitud conforme es dona plena vigència als documents de què ja disposa el Consell Comarcal, per tal de no haver-los de presentar de nou.

Arxiu