El Pla de l’Estany es promociona al Mercat del Ram de Vic
31, de març 2023 10:26
  • L’objectiu és donar a conèixer l’oferta turística de la comarca, on el 87% dels visitants que es reben provenen d’altres punts de Catalunya.

L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany participarà aquest cap de setmana, del 31 de març al 2 d’abril, al Mercat del Ram de Vic sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. La participació en aquesta fira ofereix la possibilitat de promocionar els atractius de la comarca i les seves potencialitats entre el turisme de proximitat, que representa el 87% dels turistes que visiten el Pla de l’Estany.

Amb el principal objectiu de donar a conèixer l’àmplia oferta turística de la comarca del Pla de l’Estany, l’àrea de Promoció Territorial serà present aquest cap de setmana al Mercat del Ram de Vic. Un any més, s’aprofitarà aquest esdeveniment per continuar posicionant el Pla de l’Estany com a destinació turística entre els visitants del tradicional mercat.

La presència al Mercat del Mercat del Ram de Vic fomenta un millor posicionament de la comarca com a destinació d’interior per al públic català. En aquest sentit, el conseller de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Oriol Serrà, destaca que “la participació a la fira del Mercat del Ram de Vic és una finestra que ens permet poder difondre els atractius de la comarca, les activitats que s’ofereixen, els allotjaments, el producte local i la bona gastronomia de la zona perquè el visitant gaudeixi dels paisatges que envolten els pobles del Pla de l'Estany”.

Durant tot el cap de setmana es distribuiran entre els visitants interessats les guies de senderisme, bicicleta i BTT, el catàleg de productors i productes i el mapa comarcal, entre d’altres recursos de promoció turística i territorial.

El mercat és un aparador perfecte per donar a conèixer la comarca al públic català, ja que es tracta d’un esdeveniment consolidat dins l’agenda firal del país, amb exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia i al turisme.

Arxiu