Presentació del projecte del futur parc fotovoltaic al President Pere Aragonès
03, de juny 2022 11:00

Aquest matí la comarca del Pla de l'Estany ha rebut la visita institucional del Molt Honorable President de la Generalitat, Pere Aragonès. La primera aturada l'ha fet a la seu del Consell Comarcal on s'ha aprofitat per convocar un Consell d'Alcaldes extraordinari. Precisament, en aquest Consell és on s'ha presentat al president Aragonès el que ha de ser el futur parc fotovoltaic que s'ha d'ubicar a l'abocador de Puigpalter.

A les 9:30h el president Pere Aragonès ha arribat a  la seu de Can Puig de la Bellacasa on ha estat rebut pel president del Consell Comarcal, Francesc Castañer i pel president de la Diputació de Girona i alcalde de Banyoles, Miquel Noguer. Tot seguit, s'ha entrat a la sala del plens del Consell en el que Castañer ha exposat l'imminent canvi en el sistema de recollida d'escombraries que hi haurà a la comarca amb l'entrada en vigor del porta a porta . Un cop al primer pis, s'ha saludat a la resta d'alcaldes del Pla de l'Estany que han assistit al Consell d'Alcalde extraordinari. 

Abans d'inicar el Consell d'Alcaldes, Pere Aragonès, ha signat el Llibre d'Honor del Consell en el que ha deixat per escrit que "la cooperació entre administracions és imprescindible per afrontar els reptes de futur que compartim", a més d'afegir que com a president del país està a disposició de les necessitats de la comarca. La sessió extraordinària ha servit per presentar al president de la Generalitat el projecte del futur parc fotovoltaic que s'ha d'ubicar a l'abocador de Puigpalter. Una presentació en la que tots els alcaldes del Pla de l'Estany han exposat al president Aragonès la seva impressió sobre els reptes de futur que es plantejen. 

 

Arxiu