24, de març 2020 09:30

Els departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya han implementat un sistema de targetes moneder per garantir als menors beneficiaris d’ajuts de menjador de Catalunya la continuïtat d’aquests ajuts durant el període que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel SASTS-CoV-2.


Aquestes targetes, que, entre aquest divendres i el proper dilluns, han de ser entregades al  Consell Comarcal del Pla de l’Estany, es faran arribar a totes les famílies que actualment són beneficiàries d’un ajut de menjador escolar per motius econòmics. Des de l’ens comarcal s’ha establert un circuit de distribució mitjançant la col·laboració de tots els ajuntaments de la comarca, per tal de fer-les arribar als domicilis familiars dels menors, que les rebran entre dilluns i dimecres.


En cas de no rebre la targeta abans d’aquest proper dimecres, cal que les famílies es posin en contacte directament amb el Consell Comarcal per poder gestionar-ne l’entrega.


Per a més informació en relació amb l’ús i el funcionament d’aquestes targetes, cal contactar amb el Consell Comarcal, mitjançant els telèfons o adreces de correu electrònic següents:

 

          -    Àrea de Benestar Social: benestarsocial@plaestany.cat - 972 58 03 88
          -    Àrea d’Ensenyament: ensenyament@plaestany.cat - 972 57 35 50

Arxiu