L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles organitzen una sèrie de visites guiades als punts més destacats de la comarca a una bloguera alemanya
29, d’abril 2019 11:44

Amb l’objectiu de promocionar la Comarca del Pla de l’Estany a viatgers Alemanys, el Patronat de Turisme Costa Brava i Pirineus de Girona juntament amb l’ens comarcal  i l’ajuntament de Banyoles han organitzat una sèrie de visites guiades per l’oferta cultura més representativa de la comarca a una coneguda blocaire d’origen germànic. Nicole Biarnes, escriptora i autora del blog “Freibeuter Reisen”, explicarà a la seva pàgina web en llengua alemanya tot el que ha visitat al Pla de l’Estany.

 El primer dia, la tècnic de turisme del Consell Comarcal va acompanyar a Nicole Biarnes a visitar el Molí paperer de la Farga de Banyoles, el Museu Darder, el Museu Arqueològic Comarcal i el monestir de Sant Esteve de Banyoles i l’arqueta. Després de fer un àpat al Restaurant La Carpa, van visitar el Parc Neolític de la Draga de Banyoles i la Vil·la Romana de Vilauba de Camós.

El segon dia, varen visitar El Bosc de Can Ginebreda de Porqueres, el Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà, l’allotjament Mil Estrelles de Cornellà del Terri, el pou de glaç de Palol de Revardit i les pintures romàniques de l’església de Sant Cugat de Cornellà del Terri. El dinar es va fer al restaurant Can Salvi de Vilavenut, Fontcoberta.

L’objectiu de la visita vol servir per potenciar l’interès de Catalunya i la comarca del Pla de l’Estany a turistes de parla germànica i alhora convidar-los a conèixer la cultura i la història del nostre territori.