Màxim històric en la recollida d’aliments del gran recapte del Pla de l’Estany celebrat els dies 1 i 2 de desembre
07, de desembre 2017 08:29

Hi han participat 152 voluntaris, coordinats pel Punt de Voluntariat de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal

Un any més la comarca del Pla de l’Estany ha demostrat el seu esperit solidari en la campanya de recollida d’aliments del Gran Recapte, celebrada els passats 1 i 2 de desembre. En aquesta edició s’ha assolit el màxim històric de la comarca, amb una xifra de 27.179 quilos d’aliments recollits, que s’han destinat al Centre de Distribució d’Aliments del Pla de l’Estany i a la Fundació Banc dels Aliments de Girona. En la recollida hi han participat 10 supermercats de Banyoles i de tots els municipis de la comarca.

Pel que fa als voluntaris, en total hi ha participat 152 persones, que han treballat als supermercats de la comarca, al magatzem instal·lat a Banyoles i fent tasques de coordinació. De tots aquests voluntaris, 43 eren alumnes de tercer d’ESO de l’INS Pla de l’Estany, que han realitzat un servei comunitari. El Punt de Voluntariat del Pla de l’Estany, que forma part de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, ha gestionat el voluntariat.

Per la seva banda, Transports Banyoles ha col·laborat també, com en les anteriors edicions, en el transport dels aliments des dels centres de recollida fins al centre de distribució del Pla de l’Estany.

La recollida d’aliments del Gran Recapte l’han organitzat de manera conjunta la Fundació Banc dels Aliments de Girona, Càritas Pla de l’Estany, la Creu Roja Pla de l’Estany i l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.