L’11a edició de la Meeting Camper Iati ja compta amb prop de 400 vehicles inscrits
14, de maig 2024 13:26
  • La fira Overland més gran del sud d’Europa se celebra un any més a Sant Miquel de Campmajor amb un cap de setmana d’activitats, experiències i xerrades relacionades amb la camperització.

Aquest cap de setmana del 17 al 19 de maig Sant Miquel de Campmajor acollirà la 11a edició del Meeting Camper, la fira Overland més gran del sud d’Europa i per la que ja hi ha prop de 400 vehicles inscrits per a la zona de campers i per que s’espera que durant els tres dies hi passin al voltant d’unes 8.000 persones.

El divendres 17 de maig s’inicia la Meeting Camper Iati que, de nou, tindrà lloc a les instal·lacions de Fang Aventura, a Sant Miquel de Campmajor. Seguint la filosofia de les 10 edicions anteriors, l’esdeveniment vol ser un punt de trobada entre els aficionats i els professionals del món overland, camper i viatges. La Meeting Camper s’allargarà durant tot el cap de setmana i comptarà amb la presència d’expositors, nacionals i internacionals. En aquesta línia, l’alcalde de Sant Miquel de Campmajor, Oriol Serrà ha destacat que “estem molt satisfets que aquest esdeveniment que reuneix milers de persones de molts països diferents es continuï fent a casa nostra”, a més d’afegir que “la Meeting Camper va amb consonància amb la nostra població, ja que porta un turisme familiar que està molt conscienciat amb l’entorn i el medi ambient, valors que van lligats a Sant Miquel”.

Per la seva banda, Mario Vives, responsable de la Meeting Camper Iati ha explicat que en aquesta “comptarem amb prop de 80 expositors de professionals que vindran de diferents punts de l’estat espanyol, però també de Portugal, França, Alemanya, Sudàfrica, Ucraïna i Romania ”. L’organitzador de l’esdeveniment també ha remarcat que “un any més hem hagut de tancar inscripcions per a la zona d’acampada, al haver assolit les 400 inscripcions, un fet que denota que som una fira més que consolidada”.

Més enllà de la zona d’expositors i de les diferents àrees per acampar-hi, es torna a fer una aposta per donar a conèixer experiències de viatges a través de la vintena de xerrades que hi ha organitzades entre dissabte i diumenge. També es repeteix l’espai per a Foodtrucks, una de les novetats de l’any passat, en el que hi haurà més varietat de productes gastronòmics.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer, ha valorat molt positivament tornar a comptar amb aquest esdeveniment ja que “la Meeting Camper posa el Pla de l’Estany en el mapa a nivell europeu, i és que amb el llarg dels anys s’ha convertit en un autèntic referent d’aquest món”.  

L’11a edició del Meeting Camper Iati de Sant Miquel de Campmajor tancarà les seves portes el diumenge a les 4 de la tarda després de fer l’entrega de premis que posen a disposició els expositors que participen de la fira, entre les persones que es quedin al dinar popular del mateix dinar.

 

Arxiu