Proves de nivell i tutories per als cursos de català del Servei Comarcal de Català
14, de març 2023 08:21

Fins al 23 de març, totes les persones interessades a inscriure’s a un curs de català ja poden demanar cita per fer la tutoria o prova de nivell telemàticament a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística. També hi ha l’opció de fer-la presencialment al Servei Comarcal de Català (cal demanar cita). Aquest pas previ és indispensable per poder-se matricular en qualsevol curs.

La matrícula del març serà telemàtica i es dividirà en dos períodes: preferent (per als alumnes antics), el dia 27 de març, i general (per als alumnes nous), els dies 28 i 29 de març.

Pel que fa als cursos presencials programats pel Servei de Català a la comarca, s’oferirà un Bàsic 1 i un Elemental 1 (A2 i B1, respectivament, del MECR) en horari de tardes. Quant als cursos en línia, hi ha tots els nivells, des de l’A2 fins al C2.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Servei de Català (tel. 972 57 35 50 o a/e: plaestany@cpnl.cat). També podeu entrar a la pàgina del CPNL i demanar de fer la prova de col·locació.

Arxiu