Servei de suport i assessorament a autònoms i PIMES

Arrel de la situació de crisi provocada per la COVID-19, cada vegada és més important per a les empreses estar preparades per actuar en un entorn digital. 

Per aquest motiu, des del Consell Comarcal del Pla de l’Estany es vol ajudar a les empreses en aquest procés de digitalització i de realització de tràmits telemàtics, a través d’un acompanyament i assessorament personalitzat.

L’Objectiu és disminuir la bretxa digital creada arrel de l’ús de les noves tecnologies facilitant noves eines de negoci.

On es realitza?

Pots venir-nos a veure als diferents espais en els que realitzem atenció presencial o, si t’interessa, ens apropem a les teves instal·lacions.

Quins tràmits puc realitzar?

Des del Punt d’Assessorament Digital t’ajudarem a realitzar els tràmits que necessitis, des de comunicacions amb administracions públiques, licitacions o instàncies genèriques, entre d’altres.

A més, organitzarem càpsules formatives orientades a adquirir coneixements i habilitats en la gestió digital.

Cita prèvia: Per poder respectar les normes sanitàries, serà imprescindible sol·licitant un assessorament a través de digital@plaestany.cat o a través del telèfon 645 434 259 /972 573 550