El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha dut a terme aquest migdia 5 minuts de silenci per condemnar l’agressió que va patir la treballadora dels serveis socials el divendres passat a Salt
28, de novembre 2018 14:11

L’acte s’ha fet a davant l’edifici de Benestar Social del Pla de l’Estany. Jordi Xargay, president del Consell Comarcal ha pronunciat unes paraules i tot seguit s’ha fet els 5 minuts de silenci. Els treballadors i treballadores han redactat un comunicat on expressen el seu màxim suport a la companya agredida, a tota la seva família i als companys i companyes de serveis socials. També mostrar el màxim rebuig a una situació que no hauria d’haver succeït i condemnar els actes ocorreguts. Reclamen la necessitat de reconèixer, dignificar professionalment i protegir els professionals dels Serveis Socials. L’estat  del  benestar  es  fonamenta  en  l'existència  d'uns  serveis  públics  de  qualitat,  universals i accessibles per atendre amb eficàcia les necessitats de la ciutadania sobre la  base  del  principi  d'igualtat.

“Ens solidaritzem amb la companya i li desitgen una ràpida recuperació, una ràpida incorporació, que la por no la paralitzi i que se sàpiga acompanyada. Al seu costat, al costat dels seus companys i amb la resta de persones treballadores dels serveis socials, que ens uneix el mateix sentiment de pertinença d’ajuda mútua” han exposat els treballadors i treballadores de Benestar Social del Pla de l’Estany.