El Centre Ocupacional i Especial de Treball, després de més de 20 anys treballant per la millora de la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat de la comarca del Pla de l’Estany, canvia de nom i d’imatge corporativa.
20, de juny 2018 08:39

Primer va ser el canvi de nom mitjançant una votació popular, realitzada durant el 2017 on l’opció guanyadora va ser: Centre “El Puig” i posteriorment aprovada en el Ple del Consell Comarcal. Ara es presenta el logotip que acompanyarà el nom. La identitat visual del disseny és simple però a la vegada subtil i elegant, seguint amb la línia abstracta, humanitzant el centre amb un joc de línies i esferes que s’acompanya de la mateixa gamma de colors que el logotip del Consell Comarcal.

Aquest nou disseny comportarà també un canvi progressiu de la imatge corporativa del centre, i s’ha començat renovant la roba de treball de les diferents seccions del servei, apostant per dissenys fabricats amb materials més moderns i funcionals. També s’està treballant en un canvi d’ubicació i de disseny de la pàgina web del centre, incorporant-la a la del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, amb l’objectiu d’optimitzar recursos i agilitzar-ne els continguts.