Programa singulars

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany llença el Programa Singulars “SOM RURALS FEM FUTUR” amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i les competències  professionals dels joves d’entre 16 i 29 anys que es troben en situació d’atur i/o fora del sistema educatiu.

Aquest programa està impulsat per Garantia Juvenil i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya  (SOC), EL Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

El programa ofereix al joves participants orientació i formació de Certificat de Professionalitat nivell II (510 hores), en cura i maneig de cavalls amb 80 hores de pràctiques en empreses.

Amb aquesta formació pretenem que els joves adquireixin els coneixements i les competències professionals necessàries per poder treballar en el sector rural amb equins i millorar les seves possibilitats d’accedir al mercat de treball.

Durant tot el programa el jove rebrà orientació i recolzament per part de personal orientador per garantir un bon aprofitament de la formació i millorar les seves possibilitats d'inserció laboral.

Paral·lelament a les accions de formació i orientació es realitzaran sortides a l'entorn productiu per millorar el coneixement dels joves sobre el mercat de treball i diverses activitats socials i culturals per reforçar els vincles dels joves amb la societat.

Les persones interessades és poden dirigir a: promocioeconomica@plaestany.cat  o als telèfons 972 57 35 50 i al 672 386 866

 

        

 

 

 

 

Contacta'ns també a través de WhatsApp web a: